Mixed use | Offices | Public building | High rise | Urban | Industrial | Interior | residential
 

BMS Polyclinic
Kuwait
2013

Given the fact that the client enter a relaxing zone that gives the impression of a luxury space, we were handed the task of creating a memorable office space, providing an experience as distant as possible from the usual image of clinics nowadays. In order to separate the medicís office and exam room from the reception space and waiting room, we separated the functions into the ground floor area and the first and second floor. We have a welcoming garden at the main entrance that gives the space a kind of comfort and luxury. The three levels are connected by a common display wall that is the image of BMS Clinic, it is designed to reflect the high quality job of the Doctor and its main role is to expose his projects to the public in a creative way of advertising.

Back